Сьомга с крем сирене Филаделфия и див лук
Лора и Стоян
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Любима рецепта! :)
Аз начуквам предварително гърдите леко, за да станат по-големи и да поберат повече крем сирене :) Посолявам, попиперчвам и после мажа крем сиренето. Слагам и лук за гарнитура (не сме фенове на броколито).
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...