Пиле с коричка от овче сирене и билки

Източник: Бон Апети
Дата: 09.03.2004
Пиле с коричка от овче сирене и билки
 
Необходими продукти:
1 пилешки гърди (200 г)
100 г овче сирене
по 3–4 стръка магданоз, копър и босилек
бял пипер на вкус
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Пиле с коричка от овче сирене и билки
Пилето се овкусява с белия пипер и се запържва до златисто в сгорещената мазнина.
2
Пиле с коричка от овче сирене и билки 2
Сиренето се намачква заедно със ситно накълцаните зелени подправки, докато се получи смес, подобна на пастет.
3
Пиле с коричка от овче сирене и билки 3
Изпърженото пилешко се прехвърля в тава и върху него се слага от пастета от сирене. Пече се около 10 минути при температура 220 градуса и се сервира с гарнитура според сезона.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: