Пиле с кисело мляко и топено сирене

Източник: eli.vd
ТИТЛА: Чирак
Дата: 27.05.2010
Пиле с кисело мляко и топено сирене
 
Необходими продукти:
1 пиле (4 пилешки бутчета)
2 кофички кисело мляко
1 кутия топено сирене (на триъгълничета)
1 кубче пилешки бульон
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пилето се нарязва на порционни парчета и се подрежда в йенска тенджера.
2
Киселото мляко, 1 ч. ч. топла вода и разтвореният в нея пилешки бульон се разбиват в купа с топеното сирене и черен пипер. С получената смес се залива пилешкото месо.
3
Затваря се с капакът на йенската тенджера и се пече във фурна 30-40 минути.
4
Месото се сервира, залято с получения сос и се поръсва с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


229 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: