Запеканка с карфиол
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Получи се интересно и вкусно ястие.
Ползвах пилешко филе от бут и бяло месо, нарязано на хапки. Към подправките добавих 1 ч.лъжичка кориандър. Следващите пъти ще експериментирам с добавка на джинджифил и куркума, така ястието ще има лек индийски привкус.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...