Пиле с „Горгонзола”

Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 17.05.2015
Пиле с „Горгонзола”
 
Необходими продукти:
2 пилешки филета
2 пилешки горни бутчета
4 с. л. сметана
100 г сирене „Горгонзола” (или друг вид синьо сирене по
1 глава лук
1 с. л. доматено пюре
захар
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Посолете пилешкото месо, изпържете го в сгорещена мазнина и го извадете в чиния.
2
В същия тиган задушете нарязания на полумесеци лук и добавете последователно сиренето, сметаната и доматеното пюре.
3
Овкусете с подправките и бъркайте около 4-5 минути, след което махнете тигана от котлона.
4
Залейте пилето със соса и поднесете.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: