Червена леща с моркови и лук
Лора и Стоян
44. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2022 Готвя я за трети път и всеки път си казвах колко е вкусно!
|
43. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2021 Много вкусна рецепта, чудесно ми се получи. Благодаря!
Искам да добавя нещо интересно, което научих на скоро (сигурно го знаете, но за мен беше ново)..
Когато се обработват печурки, никога не се мият, тъй като много бързо поемат водата и при приготвяне си губят вкусовите качества.. Стават воднисти. Само се белят :)
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2021 Приготвям тази рецепта вече втори път. Страхотно се получава.
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2021 Лесна рецепта за вкусно ястие.
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Стана чудесно :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...