Пиле с череши

Рецепта за деца над 7-месечна възраст от д-р Антоанета Антонова, педиатър
Източник: Бон Апети
Дата: 06.06.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
70 г пилешки гърди
1 морков
10-12 череши
10 мл краве масло
1 ч. л. царевично (пшеничено) натурално нишесте


Начин на приготвяне:
1
Пиле с череши
Месото се нарязва на малки кубчета.
2
Пиле с череши 2
Морковът се почиства и се настъргва на едро ренде.
3
Пиле с череши 3
Маслото се разтопява в тенджера, сипват се кубчетата месо и настърганият морков, добавя се малко топла вода и продуктите се задушават около 15 минути.
4
Пиле с череши 4
След това се прибавят почистените от костилките череши и се вари още 10 минути.
5
Пиле с череши 5
Нишестето се разтваря в 2 с. л. студена вода и се сипва накрая, за да се сгъсти ястието.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: