Ястието се поднася, като в чиния се поставя готовата куличка от домати и сирене и върху нея се слага от нарязаното на жулиен пилешко месо.
По желание останалата марината се кипва в малък съд заедно с една скилидка чесън и се вари една минута, докато се получи по-гъста консистенция. С получения сос може допълнително да се полее изпеченото пиле, за да е по-сочно.
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...