Пиле с авокадо

Една удачна рецептата за делничните дни
ТИТЛА: Чирак
Дата: 08.09.2015
Пиле с авокадо
Пиле с авокадо
Пиле с авокадо
 
Необходими продукти:
4 броя пилешко филе
80 г настърган кашкавал
2 - 3 клончета чери домати (1-2 домата)
1 авокадо
1 стрък розмарин
2 с.л. олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се овкусява със сол и черен пипер и се оставя да престои около 20 минути. След това се запържва в олиото за 2-3 минути от всяка страна и се прехвърля в тавичка.
2
Доматите и розмарина се слагат около месото и всичко се залива с мазнината от пърженето.
3
Авокадото се нарязва на ивички, подрежда се върху месото, след това всичко се поръсва с настъргания кашкавал и се пече 10-15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
4
Съвет:

Освен кашкавал, може да използвате и друго сирене по ваш избор или комбинация от няколко сирена.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: