Сафрид по испански
Рецепти
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2014 Реших да импровизирам и направих някои мои добавки - поради липса на къри сложих куркума, сервирах пържолите поръсени с магданоз, пармезан, резен лимон и за аромат добавих розмарин. Съпругът ми е кулинар и остана възхитен!
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...