Пиле с ананас

Гост: Алена
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Пиле с ананас
 
Необходими продукти:
3 пилешки гърди
6 шайби ананас
1 ч. л. къри
200 г кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Пиле с ананас
Гърдите се изтъняват с чук и се поставят в тавичка с един пръст вода. Пекат се 20 минути при температура 200 градуса.
2
Пиле с ананас 2
Всяко парче от запеченото месо се посолява и се поръсва с къри. Отгоре се поставя по шайба ананас и се настъргва кашкавал. Запича се, докато кашкавалът се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2014
Реших да импровизирам и направих някои мои добавки - поради липса на къри сложих куркума, сервирах пържолите поръсени с магданоз, пармезан, резен лимон и за аромат добавих розмарин. Съпругът ми е кулинар и остана възхитен!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


269 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: