Пиле по ловджийски

Гост: Ина Йорданова, рецепта от конкурса на "Кока-Кола"
Източник: Бон Апети
Дата: 15.11.2008
Пиле по ловджийски
 
Необходими продукти:
500 г пилешко бонфиле
200 г заквасена сметана
150- 200 г печурки
100 г суджук
20-30 г краве масло
4 кисели краставички
4 картофа
1 скилидка чесън
1 ч. л. сух магданоз
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пиле по ловджийски
Гъбите се почистват и се нарязват, след което се запържват 5 минути с маслото и наситнения чесън.
2
Пиле по ловджийски 2
Подправят се със сол и черен пипер.
3
Пиле по ловджийски 3
Краставичките, суджукът и пилешкото бонфиле се нарязват на жулиени и се смесват с гъбите.
4
Пиле по ловджийски 4
Овкусява се със сух магданоз.
5
Пиле по ловджийски 5
Ястието се оставя на огъня за 3 минути и се разбърква със заквасената сметана.
6
Пиле по ловджийски 6
Картофите се обелват, нарязват се на пръчици, изпържват се и се поднасят като гарнитура към пилешкото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: