Пиле по "гърбовски"

Гост: Христо Гърбов
Източник: Бон Апети
Дата: 22.12.2001
Пиле по
 
Необходими продукти:
2 бр. пилешки гърди
200 г царевица
50 г бекон
50 г кашкавал
50 г масло
1/2 ч. ч. прясно мляко


Начин на приготвяне:
1
Пиле по
Гърдите се посоляват и се запържват в масло на силен огън по 2-3 минути от всяка страна.
2
Пиле по
Когато станат готови, пилешките гърди се изваждат и в същата мазнина се кипва млякото.
3
Пиле по
Върху пържолите се поставя по парче бекон, заливат се с млякото и се покриват с филии кашкавал.
4
Пиле по
Пекат се в силно загрята фурна при температура 250 градуса до готовност. Поднасят се с гарнитура от царевица.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: