Гризини
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Невероятна! Благодря за рецептата!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2014 Аз не прибавям консервираща подправка. И моите количества на сол и оцет са различни. За пикантност прибавям люта чушка.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2014 Подобни краставички (с оцет) могат да се купят във всеки магазин, и да си призная не виждам интерес да си ги приготвяме у дома...
За мен най-добра си остава класическата българска рецепта на кисела краставичка с млечно-кисела ферментация, която съдържа полезни за стомашно-чревния тракт бактерии. Не само вкусът е далеч по-приятен, но притежават и здравословен ефект сравним с този при консумация на естествено кисело мляко.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...