Мариновани тиквички
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 ♥
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 супер вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2013 Уникално песто! Аз не сложих бадеми,защото не обичам ядки.Вместо пармезан,добавих „Грана Падано“.Вкусът е невероятен!Благодаря за тази рецепта!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2013 Направих рецептата , но вместо босилек - сложих малко копър и малко магданоз . В къщи - предпочитаме тези зелении !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2014 Броколито може да се свари на пара. Ако се вари във вода - сложете и 1 щипка захар за запазване на цвета.
Вместо скъпите филирани бадеми може да се сложат млени орехови ядки или млян суров слънчоглед. Пак става много вкусно. И още - ако няма пресен босилек - 2 с.л. сух босилек + 1 връзка наситнен магданоз за цвят. Става много вкусно дори и за тези, които не обичат броколи.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...