Мариновани тиквички
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 ♥
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 супер вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2013 Уникално песто! Аз не сложих бадеми,защото не обичам ядки.Вместо пармезан,добавих „Грана Падано“.Вкусът е невероятен!Благодаря за тази рецепта!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2013 Направих рецептата , но вместо босилек - сложих малко копър и малко магданоз . В къщи - предпочитаме тези зелении !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2014 Броколито може да се свари на пара. Ако се вари във вода - сложете и 1 щипка захар за запазване на цвета.
Вместо скъпите филирани бадеми може да се сложат млени орехови ядки или млян суров слънчоглед. Пак става много вкусно. И още - ако няма пресен босилек - 2 с.л. сух босилек + 1 връзка наситнен магданоз за цвят. Става много вкусно дори и за тези, които не обичат броколи.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...