Риба в сол с песто от рукола и печени зеленчуци
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2019 Много вкусно
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Здравейте Лора и Стоян.
Да се похваля малко , но тази година успях да си отгледам много хубав босилек.(и то на терасата)☺С наситено зелен цвят, а как ухае.......
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2017 Направих го с бадеми, щерката много го хареса, особено с домашни домати и сиренце...
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Светла, вместо кедрови ядки може да използваш бадеми или слънчогледови семки.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Здравейте! Някой знае ли каква е трайността на така приготвения сос при съхранение в хладилник?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...