Пуешки бутчета със сос от черна леща и ароматни семена
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2013 Прекрасно съчетание на продукти и подправки. Пропуснах кардамона, тъй като не успях да намеря. Но това ще ми е повода да направя ястието пак. :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2013 Много сполучлива рецепта. Точно така си представям ориенталския вкус - съчетание на сладост (от дюлите и сините сливи) и лека пикантност (от богатия микс подправки). Ястието и цялата кухня ухаеха невероятно.
Имам само една забележка - тези 150С се оказаха крайно недостатъчни, поне за моето телешко. След 4 часа печене месото беше жилаво. Затова вдигнах температурата на 190 и пекох още час и половина. Но пък си заслужаваше чакането.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 прекрасно съчетание
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...