Печен джолан с хрупкава полента
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2020 Получи се вкусно и ароматно . Но го рекох повече от определеното време. У дома останаха очаровани !
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2015 Получи се сочно и ароматно пиле !!! Използвах соса от печенето, като прибавих към него сметана и горчица.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мерси, Бистра! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Пилето стана фантастично! получих много комплименти, които предавам на вас :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...