Печено кълцано месо

Гост: Надка Караджова
Източник: Бон Апети
Дата: 16.10.2004
Печено кълцано месо
 
Необходими продукти:
50 г обезкостено свинско месо
250 г обезкостено телешко месо
100 г стерилизирани гъби
2 яйца
125 г брашно
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 глава лук
4-5 стръка магданоз
1 ч. л. чубрица
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Печено кълцано месо
В намаслена тава се поставят накълцаното на малки парченца месо, наситненият лук, гъбите, млякото, яйцата и брашното.
2
Печено кълцано месо 2
Подправя се с чубрицата, черния пипер, солта и магданоза. Разбърква се и се пече при температура 180 градуса до зачервяване. Сервира се нарязано на триъгълни парчета.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: