Картофени кожи с бекон и сирене
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2021 Здравейте, Лилия! Брюкселското зеле, което сме ползвали, е замразено. Изчакахме го да се отпусне, почистихме външните листа и т.н. Рецептата става и с прясно брюкселско зеле, разбира се. Поздрави от нас!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2021 В необходимите продукти казвате, че трябва замразено зеле, а описвате как се приготвя пресно брюкслеско зеле.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 Вместо оцет - ползвах лимонов сок и с него поръсих след изпичането. Лимонова кора сложих 1 саше на доктора. Масло не разтопявах - разхвърлях отгоре дребни парченца преди печенето. Тази рецепта е успешна и първата й публикация тук беше на 11.02.2013
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2019 Единодушно - печените зелки са далеч след задушените на пара в нашето меню!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2017 Става и с пресни зелчици :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...