Картофена торта със спанак и сирене
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2021 За четвърти път използвам рецептата. Два часа във фурната е твърде малко време. Пекох три часа без да проверявам степента на готовност и след това през 15 мин хвърлях по едно око на тавата докато не беше готово.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2021 Вече трети път я приготвям тази рецепта. Жалко, че отново не се сетих да направя хубава снимка преди да бъде нападнато агнешкото.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 И аз пекох 2 часа с фолио и после още 40 мин.на 200 градуса за коричка
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.05.2016 Страхотна рецепта! Цялата тава изчезна преди да успея да я снимам - това е показателно. Аз обаче първоначално покрих тавата с фолио и пекох 3 часа, а после махнах фолиото, за да се получи коричка. Страхотно!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2016 Получи се невероятно вкусно, крехко и сочно!!!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...