Спагети от тиквички
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Провансалската подправка прави вкуса на месото по-различен от традиционния вкус на печено агне. На мен много ми допадна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Имах плешка и използвах само подправките.Пекох 3 часа с фолио,добавих ориз и пекох още 45 мин.Стана разкошно.Дори децата го харесаха,макар че те не обичат агнешко.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2016 Вкусно :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...