Пиле с кисело мляко и топено сирене
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2015 В подмазана тавичка нареждам поръсените с брашно колелца тиквички, отгоре ги напръсквам с мазнина/зехтин или олио / и ги запичам на 220 градуса. Приготвям сос от заквасена сметана (кисело мляко) с копър и чесън по желание. Стават страхотни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 според мен трябва да има мазнина.Импровизирам:може да се сложи преди печенето,а може с мазнина да се задуши лука и доматите преди да се залеят тиквичките. Може би ще стане добре. Когато ги направя ще ви кажа.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хич никаква мазнина ли не се слага?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 бързо и лесно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страхдтнс са.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...