Печени картофи със сьомга и херинга

Бързо, но изненадващо вкусно хапване
Източник: VICI
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 22.12.2019
Печени картофи със сьомга и херинга
 
Необходими продукти:
200 г традиционна херинга с хиламайска сол
100 г пушена нарязана сьомга с хималайска сол
2 средно големи картофа
2 средно големи сладки картофа
1 с.л. зехтин
1 пакетче сирене „Крема“
каперси на вкус
мариновани гъби на вкус
копър на вкус
сол и пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарежете картофите на резенчета с дебелина 1 см, овкусете ги със зехтин, сол и пипер. Печете и двата вида картофи във фурната на 210 градуса за 15-ина минути.
2
След като ги извадите от фулната, сложете отгоре сиренето „Крема“.
3
На обикновените картофи добавете херинга, каперси и копър.
4
На сладките картофи добавете сьомга, гъби и копър. Добър апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: