Печени дюли "Тодоров"

Гост: Винарна "Тодоров"
Източник: Бон Апети
Дата: 14.02.2004
Печени дюли
 
Необходими продукти:
4 дюли
10 с. л. захар
1 шепа смлени орехови ядки
сладко от смокини за гарниране


Начин на приготвяне:
1
Печени дюли
Дюлите се разрязват на две и се почистват от семките. Поставят се в тава с един пръст вода и се намокрят отвсякъде, за да може да прилепне захарта, с която се поръсват. Пекат се във фурна при температура 220 градуса и след като заврат, температурата се намалява, за да може да се зачервят отгоре.
2
Печени дюли
Гарнират се с по една смокиня, поръсват се с орехови ядки и се сервират с червено вино.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: