Дробчета "Сивата писана"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2016 Бях забравила да кача снимката! Стна за страхотна за първи път правя такова ястие! И ще правя за следващите празници!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2015 Сложиха да се пече след няколко часа ще видим резултата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 Направих печена пуйка за деня на благодарността, стана много добре,но не сложих кисело зеле,още е рано за него. Аз я пекох на 110 гр цялата нощ.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...