Агнешко със зелени маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2020 Агнешкото ми се получи малко безсолно, но със сосът и гарнитурата се допълни страхотно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2019 Булгурът се получи чудесен. С плешката направих грешка, покрих я с алуминиево фолио с идеята накрая да я запека,но не ми хареса резултатът - няма коричка
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...