Свинско с прясно зеле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2020 Страхотна рецепта. И аз съм ги пробвал само в Русе преди това. Станаха вкусни. Ако някой има рецепта как да ги направя със свинско ,моля да я сподели ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2017 Аз съм от Русе и само тук съм виждала и яла паучи. Днес го приготвих за моя съпруг и двамата сме очаровани от вкуса.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2014 МНого обичам!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Иванка, не сме опитвали, но не би трябвало да е проблем. Ако решиш да опиташ, ще се радваме, да споделиш резултата с нас. Бихме те посъветвали само, да ги извадиш от фризера (т.е. да са със стайна температура) поне 20 минути преди да ги сготвиш на пара. Успех!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2014 Здравейте,
обичам да експериментирам с различни кухни.
Харесах тази рецепта за Паучи, но имам въпрос дали има вариант да се замразяват и да се приготвят в по-късен етап?
Благодаря предварително и успех в предаването Ви.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...