Нудли със свинско
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2018 Като любител на патладжана, веднага я направих тази рецепта. Единственото което не ми хареса, че когато се пържат в толкова мазнина (той е като гъба и попива много), след това яденето ми стана прекалено мазно.
Със сигурност пак ще я повторя, но тази път или ще ги гриловам, или пък просто ще ги изпържа в по малко мазнина :))))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...