Малфати с доматен сос
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2017 Наистина различна рецепта, но май пак се изложих, защото не сложих точното оризово вино „Мирин“, а обикновено "Мерло". Бутилката се наклони и вместо 2 с. л. се изляха около 5. ))) Така моето ястие се опиянчи и придоби прекрасен винено червен цвят. И пак си беше вкусно. )))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...