Салата с тученица и кълнове
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Савка, за да се запази формата, те съветваме да спазиш рецептата, като при поднасяне, по желание може да сервираш всяко парче с допълнително доматен сос.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.08.2016 Здравейте! Приготвих ястието, което стана много вкусно. Съпругът ми мисли, че макароните трябва да са с повече сос. Няма да смея , за да не наруша плътността на плънката , което е важно при сервирането , за да остане като парче \"торта\". Какъв е вашият съвет?
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...