Зеленчукови тарталети
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анастася, благодарим за намесата. Точно така е - затова и селатито точно с такова име се изписва и на щандовете в магазините. Ако споменаваме целина, а използваме целина, ще дойде на ред въпроса защо ние използваме продукт, който не прилича на нашата целина :) Селарито е с по-деликатен вкус и аромат. Затова и с него направихме тези чудесни хапки :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Алекс, селъри не е съвсем като целина, има по-дебели стебла, не е толкова ароматна и е много хрупкава.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте! Страхотни сте и всеки ден ви гледам, а когато се чудя какво да сготвя, влизам първо във вашия сайт. Има обаче нещо, което истиски ме дразни, а именно употребата на думата селъри! След като имаме красивата българска дума целина, кому е нужно да си използва английската селъри?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...