Индийско задушено
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2017 За 4-ти път ги приготвям по тази рецепта. Невероятно вкусни. Адмирации за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 на вид страхотни
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2015 Според мен най-вкусно става, когато макароните и плънката не се редят, а се смесят - така тя влиза в дупчиците им и ястието остава сочно... поне моята свекърва - гъркиня - така го прави... И както е казала потребителката \"Буба\" - с кефолотири - между редовете или просто объркано с макароните
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2015 Правя ги с кайма смес, получава се много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Рецептата е точна, само ще добавя един трик, за да не се разделя плънката от макароните:преди да се изсипе плънката върху първия пласт, макароните се объркват с един разбит белтък. Отгоре се посипва настърган кашкавал (гърците го правят с кефалотири, тоест твърд и солен кашкавал) и едва тогава се изсипва плънката. Бешамелът оригинално е без яйце, но гърците винаги слагат. Много вкусна рецепта и доста пипкава, но си струва усилието!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...