Пастет от риба тон

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 25.06.2018
Пастет от риба тон
 
Необходими продукти:
1 консерва риба тон
1 с. л. горчица
1 скилидка чесън
1 ч. л. копър
черен пипер
лют червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Рибата тон се отцежда от течността в консервата.
2
Изсипва се в купичка и се добавят горчицата, счуканата скилидка чесън, копърът, черният и червеният пипер.
3
Разбърква се добре.


Съвет:
Може да се намаже на филийка селски хляб за закуска или да се поднесе с препечени филийки за мезе на чаша студено бяло вино.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

23.07.2018
Консервата мисля, че е 160 гр. Можете да използвате риба тон в олио или в собствен сос. И двата варианта съм пробвала и става много вкусно.
1.
Изпрати
лично съобщение

19.07.2018
Колко грама е консервата ? В олио или собствен сос? Харесва ми рецептата!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: