Лазаня от тиквички с три вида сирена
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2015 Нямах кедрови ядки и използвах орехи. Пак стана много вкусно. Благодаря за рецептата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2013 Сготвих рецептата за Никулден, но понеже за пръв път готвя в сол и не се справих с отделянето на солта от рибата, та тя стана ужасно солена за съжаление. Може би има някакъв чалъм за да е по-лесно. И сосът стана също доста солен при мен, явно зависи от марквта на продуктите.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...