Пъстърва с пикантна глазура

Източник: Бон Апети
Дата: 11.08.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 пъстърви
олио за намазване
1 люта чушка
1/2 червена чушка
2 стръка лук
2 скилидки чесън
2 резена джинджифил
2 с. л. соев сос
1-2 с. л. олио
1-2 щипки захар
кората от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
Пъстърва с пикантна глазура
Рибите се филетират и филетата се нареждат в предварително намазнена с олио тава.
2
Пъстърва с пикантна глазура 2
Лютата чушка се почиства от семето и се нарязва наситно заедно с червената чушка, пресния лук и джинджифила. Лимоновата кора се настъргва. Добавят се скилидките чесън, соевият сос, олиото и захарта и се смила.
3
Пъстърва с пикантна глазура 3
Добавят се скилидките чесън, соевият сос, олиото и захарта и се смила.
4
Пъстърва с пикантна глазура 4
Филетата риба се намазват с готовата паста.
5
Пъстърва с пикантна глазура 5
Пече се 10-15 минути в предварително сгорещена на 180-200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


137 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: