Пъстърва по огняновски

Източник: Бон Апети
Дата: 25.03.2005
Пъстърва по огняновски
 
Необходими продукти:
1 пъстърва
1 стрък праз
1 домат
2 скилидки чесън
4 стръка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Пъстърва по огняновски
Почистената пъстърва се овалва в брашно и се пържи в нагорещеното олио, докато се зачерви.
2
Пъстърва по огняновски 2
Празът се нарязва на колелца и се запържва в мазнината, в която е била рибата. Добавя се настърганият на ренде домат.
3
Пъстърва по огняновски 3
Рибата се слага в малка тава, залива се със соса, поръсва се с накълцан магданоз и се пече около 15-20 минути във фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: