Рибена чорба по далматински
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2015 Уникална рецепта ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 Задължително :)
Благодаря за отговора
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 Да, Боряна, може да използваш свинско месо, вместо телешко, като имаш предвид, че в такъв случай времето за печене ще бъде малко по-кратко и крайният резултат също така ще е по-различен на вкус. Ще се радваме, накрая да споделиш резултата с нас.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 мога ли да използвам свинско?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 чудесно
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...