Пържоли на фурна с гъби и лук

Източник: Sevdalina Peneva
ТИТЛА: Чирак
Дата: 13.04.2017
Пържоли на фурна с гъби и лук
 
Необходими продукти:
4 свински пържоли
500 г лук
500 г гъби
олио
сол, черен пипер и чубрица на вкус


Начин на приготвяне:
1
Лукът и гъбите се нарязват на филийки или на кръгчета.
2
В намазнена с олио тава се поставя първо плътен слой от половината лук, а отгоре слой от половината гъби.
3
Върху тях се подреждат пържолите, които се поръсват с подправки на вкус.
4
Отгоре отново се поставя слой от останалата част от гъбите и лука.
5
Ястието се пече около 1 час и 15 минути в предварително загрята на 250 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.05.2017
Ароматно и вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: