Орехов кейк „Батенберг“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2018 Всички много ги харесаха. Отново ще я направя.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Много са вкусни дори и студени! Чудна рецепта! Благодаря Ви! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Вкусни, но малко мазнички. Най-много време ми отне приготвянето на пастата. Останалата част от нея използвах за паниране на пилешки бонфиленца.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Много ми хареса, че ябълките си остават почти хрупкави. (Не си падам по печените ябълки, точно защото стават на пюре) Браво за рецептата!
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...