Пържен сафрид

Източник: Zafi Georgieva
ТИТЛА: Чирак
Дата: 10.10.2013
Пържен сафрид
 
Необходими продукти:
1 кг сафрид
1 л олио
1 лимон
1 кг брашно


Начин на приготвяне:
1
Пържен сафрид
За да ядеш вкусен сафрид, първо трябва да си го уловиш.
2
Пържен сафрид 2
Така уловеният сафрид е гарантирано пресен.
3
Пържен сафрид 3
След като се улови, се почиства добре и се осолява на вкус.
4
Пържен сафрид 4
Овкусен, сафридът се набрашнява и се пържи в сгорещено олио.
5
Пържен сафрид 5
Поднася се топъл с лимонови резенчета, "Бира и добри приятели".
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

16.07.2015
Малки рибки,но много вкусни станаха:)
5.
Изпрати
лично съобщение

17.11.2013
Много вкусно става , ако към него се добави и сос скордаля.
4.
Изпрати
лично съобщение

10.10.2013
Бърза и лесна трапеза с която да нагостите гости
3.
Изпрати
лично съобщение

23.11.2013
Благодаря :)
2.
Изпрати
лично съобщение

22.11.2013
Вярно, че не се виждат добре характерните странични линии на сафрида, но това няма значение. Браво за оригиналния начин по който е поднесена тази рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: