Патладжанена "Шарлота"
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Ето го и резултатът!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Хареса ми!!! Оризът стана невероятно пухкав и мек. Направих рецептата с едно яйце, защото сложих мааалко по-малко ориз от показаното тук, без натриев глутаминат и моя добавка - четвъртин парче зелена чушка, нарязана на много дребно. Смятам обаче да добавя още соев сос и да не слагам 2, а 1 скилидка чесън следващия път (прекалено ми идва). Иначе наистина АДМИРАЦИИ!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2017 Без щипка натриев глутаминат.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2016 Ориза стана невероятно вкусен. Добавих половин кубче бульон докато се вари и после сложих още соев сос докато се пържи. Да си оближеш пръстите
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2016 В момента се готви :))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...