Затворен тарт с тиква и чушки
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2022 3 часа готвене и трябваше помощник защото докато овалвах гъбите в панировка някой трябваше да наглежда пържещите се, ставаха бързо. Вкусно е, но е доста калорично и малко тежичко. Понеже пишеше големи гъби да се ползват ми е малко прекалено гъбено на вкус, дебели са, въпреки че са разполовени на шайби.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2014 Стигнаха ми и 2 яйца са запържването на гъбите. Стана много вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 интересна рецепта
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2013 Стана много вкусна!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2013 Лесна и приятна за приготвяне рецепта. Резултатът беше превъзходен и се хареса на всички на масата.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...