Пария

Венецуелска скара
Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2003
Пария
 
Необходими продукти:
общо 3 кг свински гърди, телешко филе, пилешко филе
1–2 големи глави кромид лук
4 скилидки чесън
200 мл бира
1 ч. л. сол
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пария
Всички продукти за маринатата се слагат в кухненски робот и се пюрират. В нея се слага месото да престои поне 2 часа.
2
Пария 2
Маринованото месо се пече на скара, като в телешкото филе и свинските гърди могат да се направят напречни прорези, за да е по-крехко. Парията се сервира със сос “Гуасакака”.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: