Спаначен терин с шунка и сирене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2016 Иначе на вид се получи чудесно ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2016 Авокадото променя вкуса си след топлинна обработка. Приготвих го по този начин, но се оказа, че горчи и не успяхме да хапнем. Вече не бих експериментирала и ще го използвам само в сурово състояние :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Вкусни, с хрупкава обвивка!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2014 Не си хабете авокадото. Изобщо не ми хареса как стана, а и е прекалено тежко за мезе за бира.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2014 вкусно
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...