Панирани рулца с билкова паста

Източник: Бон Апети
Дата: 10.06.2010
Панирани рулца с билкова паста
 
Необходими продукти:
600 г рулца от раци
3 яйца
1/4 връзка магданоз
1/4 връзка копър
2 стръка мащерка
1 ч. л. чесън на прах
150 г брашно
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
От наситнените магданоз, копър и мащерка и чесъна на прах се приготвя смес и рулцата се овалват първо в нея, след това в брашното и накрая се потапят в разбитите в купа яйцата. Ако искате да спестите време, може да се направи обща смес от брашното и подправките.
2
Рулцата от раци се пържат в сгорещено олио 4–5 минути, след което се изваждат върху кухненска хартия да се оцедят. Добре е да се консумират веднага след приготвянето.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


120 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: