Самоса с картофи и грах
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2015 От известно време много често срещам в различни кулинарни сайтове и групи рецепти,наречени \"Памук\" еди какво си.Вижда се,че тестото е с мая и съотношението течност:мазнина е 2:1.Така замесеното тесто може да се използва за всякакви изделия с пълнеж и без пълнеж.Коментарът ми е по-скоро към админите,които публикуват едни и същи или сходни рецепти,но с различни имена десетки пъти.Така е и с рецептата за мързелива баница,която в този сайт намирам с различни заглавия.Същото е и със содените питки \"Добруджанки\",които тук съм срещала десетки пъти под различно име.Би било добре да прецизирате качените рецепти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 уникални са
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...