Тутманик със сирене
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2021 Много вкусен хляб, с приятен аромат, хрупкава коричка и мека и сочна средичка.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2020 Много приятно се получи, направих го на топки и стана питчица. Следващия път ще го щракна :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2020 Стана вкусен, но следващия път ще го направя с по-малко мед, дойде ми една идея по-сладък.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2017 Страхотен хляб!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2017 Хубав е хлябът, текстурата е леко ронлива, което не ми допада особено, но това е въпрос на предпочитание. Като цяло е сполучлива рецепта, в която по идея на друга рецепта на бонапети за гръцки хляб, сложих във фурната при печенето суд с вода отдолу за хрупкава коричка, а при изстиването го наръсих с вода и го завих за 10 мин. в кърпа-за да стане мек.
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...