Тутманик със сирене
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2021 Много вкусен хляб, с приятен аромат, хрупкава коричка и мека и сочна средичка.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2020 Много приятно се получи, направих го на топки и стана питчица. Следващия път ще го щракна :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2020 Стана вкусен, но следващия път ще го направя с по-малко мед, дойде ми една идея по-сладък.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2017 Страхотен хляб!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2017 Хубав е хлябът, текстурата е леко ронлива, което не ми допада особено, но това е въпрос на предпочитание. Като цяло е сполучлива рецепта, в която по идея на друга рецепта на бонапети за гръцки хляб, сложих във фурната при печенето суд с вода отдолу за хрупкава коричка, а при изстиването го наръсих с вода и го завих за 10 мин. в кърпа-за да стане мек.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...