Пълнено свинско бонфиле

С оригинална и многофункционална плънка
Източник: Бон Апети
Дата: 04.04.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г свинско бонфиле
150 г пълномаслена извара
20 г сушени домати
1/2 връзка магданоз
2 скилидки чесън
1/2 ч. л. пушен червен пипер
30 г печени лешници
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пълнено свинско бонфиле
Филето се обезципява и се нарязва на парчета с дебелина 4 см.
2
Пълнено свинско бонфиле 2
Във всяко парче месо се прави отвор.
3
Пълнено свинско бонфиле 3
Лешниците и доматите се накълцват и заедно с наситнения чесън, нарязания магданоз и пушения червен пипер се смесват с изварата. Получената смес и месото се овкусяват със сол и черен пипер.
4
Пълнено свинско бонфиле 4
В отворите на парчетата месо се слага по малко от сместа с извара.
5
Пълнено свинско бонфиле 5
Месото се намазва със зехтина и се пече на 220 градуса за 15 минути.



Съвет:
Може да сложите пресен босилек, мащерка или див лук вместо пресен магданоз. Останалата смес с извара може да поднесете като разядка към ракия или като следобедна закуска с препечен хляб.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.05.2014
ще се пробва. скоро ще напиша резултат
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: